Fixura laajensi johtoryhmäänsä

Fixura laajensi johtoryhmäänsä 

Fixura Ab Oy:n lakiasiainjohtajaksi on nimitetty Linda Magnusson ja teknologiajohtajaksi Joachim von Schantz. Molemmat ovat myös Fixuran johtoryhmän uusia jäseniä 7.9.2020 alkaen.

Lindalla on yli 10 vuoden kokemus yritysten lakiasioiden ja finanssialan sääntelyn parissa työskentelystä. Joachim tuo mukanaan yritykseen yli 25 vuoden kokemuksen vaativista kansainvälisistä tehtävistä mm. digitalisaation, finanssin ja teknologian aloilta. 

– On erittäin hienoa saada Lindan ja Joachimin kaltaiset ammattilaiset mukaan tiimimme ja vahvistamaan Fixuran kasvua. Olemme viimeisen puolen vuoden aikana lanseeranneet uusia sijoitus- ja lainatuotteita, jotka on otettu markkinoilla hyvin vastaan. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme moderneja digitaalisia finanssipalveluita, joilla voimme taata erinomaisen asiakaskokemuksen, sanoo Simon Sandvik, toimitusjohtaja Fixura Ab Oy.

Fixura Ab Oy:n muut johtoryhmän jäsenet ovat toimitusjohtaja Simon Sandvik, operatiivinen johtaja Hannu Puolitaival ja talousjohtaja David Gonzalez.

Fixura työllistää lähes 30 henkilöä Vaasassa ja Espoossa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.