Fixura sai uuden omistajan – Vaasasta tulee SaveLend Groupin Suomen toimintojen pääkonttori

Fixura sai uuden omistajan – Vaasasta tulee SaveLend Groupin Suomen toimintojen pääkonttori

 Lähetämme sinulle tämän kirjeen ilmoittaaksemme sinulle Fixuran asiakkaana, että ruotsalainen SaveLend Group osti meidät ensimmäinen päivä lokakuuta. SaveLend Groupilla, aivan kuten meilläkin on alusta, joka yhdistää sijoittajat rahoitusta tarvitseviin yrityksiin ja yksityishenkilöihin. SaveLend perustettiin vuonna 2014 ja listautui Nasdaq First North -pörssiin yhdeksäs päivä kesäkuuta tänä vuonna ja ovat näiden vuosien aikana rakentaneet vakaata liiketoimintaa, joka mahdollistaa sijoittamisen useisiin sijoitustuotteisiin, jotka ovat tuottaneet vakaata noin 10 % tuottoa vuositasolla.

Meille Fixuralle tämä oli ehdottomasti paras ratkaisu ja yrityskauppa luo meille täysin uudet edellytykset paitsi palata parempaan liiketoimintaympäristöön korkolakilainsäädännön muutoksen jälkeen niin myös laajentua ja kehittää toimintaamme. Sekä SaveLendin että Fixuran tärkein prioriteetti on aina ollut korkeatuottoisten tuotteiden lanseeraus, mukaan lukien laadukas riskienhallinta.

Synergiaetuja yritysten välillä on monia ja sinulle asiakkaana tämä merkitsee vain etuja. Sinulle tarjotaan nyt kaikki sijoitusvaihtoehdot, jotka ovat saatavilla sekä SaveLendissä että Fixuran alustalla. Tämä tarkoittaa mahdollisuutta sijoittaa kulutuslainoihin, yrityslainoihin, kiinteistölainoihin, saatavakantoihin ja laskujen ostoihin. Näin voimme nyt tarjota sinulle entistä monipuolisemman sijoitussalkun!

Nykyisiin sijoittajasopimuksiisi tai ehtoihisi ei tehdä muutoksia, mutta me puolestaan ​​investoimme alustoihimme varmistaaksemme paremman toimivuuden ja käyttäjäystävällisyyden.

Käytännössä SaveLendin brändiä sovelletaan lopulta sijoitusliiketoimintaan, mutta Fixura jää lainapuolelle. Yhteinen tavoitteemme on, että asiat muuttuvat asiakkaan näkökulmasta entistä paremmaksi!

Lähetämme lähiaikoina tarkemman uutiskirjeen eduista, Fixura Ab Oy on nyt osa SaveLend Group Ab:ta.

Kiitos, että olet asiakkaamme, ja ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot klikkaamalla tästä.

Ystävällisin terveisin,

Fixura Ab Oy

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.