Fixuran sijoitusalusta tarjoaa nyt myös likviditeetin

Fixuran sijoitusalusta tarjoaa sijoituksille nyt myös hyvän likviditeetin ja vaihtoehdon pörssisijoittamiselle

Lehdistötiedote 23.9.2020

Pohjoismaiden vanhin vertaislainayhtiö Fixura Ab Oy on avannut sijoittajille uuden ominaisuuden, joka takaa sijoituksille hyvän likviditeetin. Toiminnon tarkoituksena on mahdollistaa helppo sijoittaminen ja sijoitusten myynti silloin kun sijoittaja niin päättää.

Vertaislainat, joissa yksityishenkilöt lainaavat yksityishenkilöille, ovat yleistyneet Suomessa muutaman viimeisen vuoden aikana. Fixura yhdistää palvelutarjoamallaan sijoittajat ja rahoitusta tarvitsevat yksityishenkilöt molempia hyödyttävällä tavalla.

– Fixura Autosell -toiminnon tarkoituksena on mahdollistaa sijoitusten helppo nostaminen. Tämä on merkittävä etu sijoittajille, jotka eivät halua sitoa rahojaan pitkäksi aikaa, vaan seuraavat esimerkiksi pörssiä etsien oikeaa sijoituskohdetta ja ajankohtaa, sanoo Simon Sandvik, Fixuran toimitusjohtaja.

Fixura Autosell -toiminnon käyttö on vaivatonta ja nopeaa. Sijoituksia myytäessä sijoittaja saa rahat pankkitilille jopa seuraavana pankkipäivänä. Sijoituksia voi myydä enintään 100 000 eurolla viikossa.

Fixuran sijoitusalusta hajauttaa automaattisesti sijoitukset jopa satoihin tai tuhansiin eri lainoihin. Toiminto huomioi myös aiemmat sijoitukset samaan lainaan ja varmistaa näin erinomaisen hajautuksen. Tämä yhdistettynä ainutlaatuiseen riskimallinnukseen, joka tarkistaa asiakkaan todellisen maksu- ja tulotilanteen jopa kahdelta edeltävältä vuodelta, vähentää riskitasoa huomattavasti. Lisäksi toiminto sijoittaa uudelleen saadut korkotuotot.

– Fixuran sijoituspalvelu on erityisesti nyt taloudellisesti epävarmana aikana todella hyvä ja järkevä ratkaisu niin sijoittajille kuin säästäjille, sanoo Simon Sandvik, Fixuran toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Simon Sandvik, toimitusjohtaja, Fixura Ab Oy, puh. 050 328 1843, simon.sandvik@fixura.com
Hannu Puolitaival, operatiivinen johtaja, Fixura, Ab Oy, puh. 040 506 0226, hannu.puolitaival@fixura.com

Fixura lyhyesti:
Vuonna 2009 perustettu suomalainen Fixura Ab Oy on Pohjoismaiden vanhin vertaislainayhtiö, joka tarjoaa moderneja digitaalisia laina- ja sijoitustuotteita. Fixura on välittänyt yli 100 miljoonalla eurolla vertaislainoja. Fixuran ainutlaatuinen koneoppimiseen ja lainanhakijan pankkitilin tapahtumiin perustava riskimallinnus vähentää huomattavasti sijoittajan riskitasoa. www.fixura.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.