Vaikka maksu välillä myöhästyisikin, laskee korko taas seuraavan kerran, kun maksat ajoissa.

Perinteisissä lainoissa on kiinteä korko, mutta Fixura palkitsee hyvin maksavia asiakkaitaaan.

Mitä asiakkaamme sanovat

Hakemus toimii näin..

icon_clock

Nopea hakemus

Lainahakemuksemme ei voisi olla yksinkertaisempi. Sinun tulee vain tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi ja jakaa meille pankkitilisi tiedot lainahakemuksesi arviointia varten. Saat lainatarjouksen välittömästi ilman liitteitä, selvityksiä ja turhia kysymyksiä.

Luotettava

Olemme luotettava suomalainen yritys, joka on välittänyt vertaislainoja jo yli 10 vuoden ajan. Fixuralla on AA+ -luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti, jotka kertovat yrityksemme taloudellisesta vakavaraisuudesta ja luotettavuudesta.

icon_percent2

Edullinen

Meidän lainamme on edullinen ja järkevä valinta hyville maksajille. Korkosi laskee 0,1 %-yksikköä joka kuukausi, kun maksat lyhennyksesi ajoissa aina 2,9 % asti. Me toimimme eri tavalla kuin muut yritykset, jotka veloittavat sinulta kiinteää korkoa koko laina-ajalta. 

Voit saada kauttamme lainan, jos..

Olet 21-68 -vuotias

Sinulla on suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset

Sinulla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa

Olet asunut vakituisesti Suomessa vähintään 2 vuotta

Vertaislaina

Vertaislaina perustuu muinaiseen toimintatapaan – niin kauan kuin raha on ollut maksuväline, ihmiset ovat lainanneet toisilleen. Tästä vertaislainaamisessakin on kyse. Fixura tuo yhteen ihmiset, jotka haluavat saada lainaksi rahaa ja sijoittajat, jotka haluavat lainata rahaa. Fixura huolehtii molempien osapuolten paperitöistä. Sijoittajat ja lainanottajat pysyvät toisilleen anonyymeina.

Hae lainaa eri kuluihin

Meiltä haet lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Voit siis helposti rahoittaa lainallamme esimerkiksi remontin tai vaikkapa unelmiesi lomamatkan. Takaisinmaksuaika lainallamme voi olla jopa 72 kuukautta, mikä tarkoittaa sinulle matalaa kuukausi-erää.

Yhdistä lainasi ja säästä rahaa

Yhdistä nykyiset lainasi meidän matalakorkoisella lainallamme ja säästä rahaa joka kuukausi. Yhdistämällä Fixuran lainalla säästät lainanhoitokuluissa ja korkomaksuissa sekä pystyt maksamaan nykyiset lainasi nopeammin.

Onko sinulla kysymyksiä lainoista?

info@fixura.com

Asiakaspalvelu chat

Hanki laina muutamassa minuutissa

Valitse summa ja laina-aika
5000
summa tilille
48 kk
laina-aika
kuukausierä