Vertaislainat – Hyvä vaihtoehto epävarmuuden, korkeamman inflaation ja korkeampien korkojen aikoina.

Arvoisa asiakas

Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell piti puheen 26 päivä tammikuuta 2022 heidän tulevaisuudennäkymistään inflaation hillitsemiseksi. Keskuspankkien osakkeiden osto ohjelma eli määrällinen keventäminen todennäköisesti pysähtyy tulevina kuukausina ja korot nousevat hieman korkeammalle tasolle. Tämä voi aiheuttaa turbulenssia osakemarkkinoilla, kun sijoittajat huomaavat olevansa omillaan ilman keskuspankkien väliintuloa. Kukaan ei osaa sanoa kuinka tämä lopulta vaikuttaa osakemarkkinoihin.

Vertaislainasijoitukset perustuvat reaalitalouteen eikä niillä ole spekulatiivistä arvoa. Esimerkiksi vuoden 2008 taantuman aikana vertaislainayhtiöt kärsivät keskimäärin vain marginaalisesti ja säilyttivät silti kannattavuutensa, kun muuntyyppiset riskialtisemmat sijoitusmuodot laskivat useilla kymmenillä prosenteilla. Fixura Ab Oy on nyt osa SaveLend Ab:ta, joka tarjoaa erilaisia ​​sijoitustuotteita toimivan tekoälyyn perustuvan riskienhallinnan avulla. Kuten:

Kulutuslainat: Kulutuslainat ovat yksityishenkilöille myönnettyjä lainoja, joiden avulla kuluttajat voivat rahoittaa tarpeita, kuten asumista, autoja, korjauksia tai remonttia. Alustamme tarjoaa vakuudellisia kulutuslainoja sijoittamiseen.

Miksi kulutuslainat?

✓ Lainayhtiöt:   SBL Finance

✓ Tavoitetuotto:   7-9 %

✓ Yleiset laina-ajat:   5 kuukautta – 5 vuotta, ennenaikaisen takaisinmaksun ehdoilla

✓ Keskimääräiset lainasummat:   ~300-2500 euroa

✓ Saatavilla jälkimarkkinoilla:   Kyllä

Yrityslainat: SaveLendin alustalla saatavilla olevat yrityslainat ovat pienille ja keskisuurille yrityksille myönnettyjä lainoja. Sijoittamalla luottokelpoisiin kaupan ja teollisuuden lainaajiin autat parantamaan liiketoimintaympäristöä ja autat yrittäjiä kasvamaan. Yrityslainoihin sijoittavat niin nousevien toimialojen startup-yritykset kuin konservatiivisempien alojen vakiintuneet yritykset.

Miksi yrityslainat?

✓ Lainayhtiöt:   SBL Finance

✓ Tavoitetuotto:   8 %

✓ Yleiset laina-ajat:   Enintään 5 vuotta, mahdollisine ennenaikaisen takaisinmaksun ja pidennyksen ehdoilla

✓ Keskimääräiset lainasummat:   ~50 000 euroa

✓ Saatavilla jälkimarkkinoilla:   Kyllä

Factoring: Sijoittamalla luottokelpoisten lainayhtiöiden laskun factoring-lainoihin autat yrityksiä lisäämään likviditeettiä ja vakauttamaan kassavirtaa. Osallistut myös joustavaan loppuasiakkaaseen räätälöityyn rahoitusratkaisuun.

Miksi factoring?

✓ Lainayhtiöt:   SBL Finance

✓ Tavoitetuotto:   7 %

✓ Yleiset laina-ajat:   Enintään 1 vuosi, mahdollisine ennenaikaisen takaisinmaksun ja pidennyksen ehdoilla

✓ Keskimääräiset lainasummat:   ~2000-5000 euroa

✓ Saatavilla jälkimarkkinoilla:   Kyllä

Perintäsalkku: Perintäsalkku on järjestämättömien kulutuslainojen ja muiden maksujen kokoelma, jota perintäyhtiö perii. Kaikki alustallamme sijoituksia julkaisevat perintäyritykset noudattavat hyviä perintäkäytäntöjä ja ovat erikoistuneet myöhästyneiden tai maksamattomien maksujen käsittelyyn. Jos sinulla on muita sijoituksia esimerkiksi osakkeisiin, rahastoihin tai muihin lainatyyppeihin – perintäsalkut ovat loistava vaihtoehto hajauttaa sijoituksiasi entisestään.

Miksi perintäsalkku?

✓ Lainayhtiöt:   SBL Finance, osakas Inkasso

✓ Tavoitetuotto:   8 %

✓ Yleiset laina-ajat:   Enintään 4 vuotta

✓ Keskimääräiset lainasummat:   ~50 000 euroa

✓ Saatavilla jälkimarkkinoilla:   Kyllä

Kiinteistösijoitukset: Sijoita yrityslainoihin, joita käytetään yrityskauppoihin, asuntojen kehittämiseen ja muihin vastaaviin investointihankkeisiin.

Miksi kiinteistösijoitukset?

✓ Lainayhtiöt:   Svensk Kreditförmedling (SKF)

✓ Tavoitetuotto:   9 %

✓ Yleiset laina-ajat:   3-24 kuukautta

✓ Keskimääräiset lainasummat:   ~900 000 euroa

✓ Saatavilla jälkimarkkinoilla:   Kyllä

Tuontirahoituslainat: Sijoita tuontirahoitukseen käytettäviin yrityslainoihin, sijoitus, jossa pääomalla vapautuu käyttöpääomaa nopeasti kasvaville tuontiyrityksille.

Miksi tuoda rahoituslainoja?

✓ Lainayhtiöt:   Treyd

✓ Tavoitetuotto:   7-8 %

✓ Yleiset laina-ajat:   1-4 kuukautta

✓ Keskimääräiset lainasummat:   ~33 000 euroa

✓ Saatavilla jälkimarkkinoilla:   Kyllä

 

Onko teillä kysyttävää?

Otatattehan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme tai myyntiedustajiimme, jos haluatte saada tarkempaa tietoa sijoitustuotteistamme. Järjestämme mielellämme henkilökohtaisen Microsoft Teams -tapaamisen kanssanne sovitun aikataulun mukaisesti.

Klikkaamalla tästä pääset SaveLend Group Ab:n kotisivuille.

Voitte tarkistaa asiakaspalvelumme yhteystiedot ja aukioloajat klikkaamalla tästä.

 

Ystävällisin terveisin,

Fixura Ab Oy