Uusi sijoitusmuoto

Riskienhallinta

Sijoita kotimaisiin vertaislainoihin rajatulla riskillä ja ansaitse tasaista tuottoa sijoituksellesi.

Se on fiksua.

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi ja olen sinuun yhteydessä.

– Fredrik Carpelan, Investor Specialist

Täysi likviditeetti – sijoita ja myy silloin kun sinä haluat

Kuvittele maailma, jossa vertaislainasijoitusten myynti olisi yhtä helppoa kuin osakkeiden myynti pörssissä – tai jopa helpompaa. Me olemme tehneet sen mahdolliseksi. Se on nykypäivää.

Autosell-toimintomme myy sijoitukset muille sijoittajille vaivattomasti puolestasi. Sinä määrität tilillesi nostettavan summan, ja Autosell myy tarvittavan osuuden sijoituksistasi. Autosellin ansiosta voit siis helposti nostaa rahasi juuri silloin kun sinä haluat.

Tasaista tuottoa sijoituksellesi

Vertaislainojen tuotto ei korreloi osakemarkkinoiden kanssa. Samaan aikaan kun osakesijoitusten arvot muuttuvat päivittäin, vertaislainojen tuotto kehittyy tasaisesti.


vuotta

Huomioithan, että laskurissa käytetty 3,11 % vuosituotto kulujen ja luottotappioiden jälkeen on arvio hyvin hajautetulle salkulle, joka sisältää useita eri lainoja 2,9-9,9 % korkotasoilla. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Kaikki sijoitukset sisältävät riskin ja kaikki sijoituspäätökset ovat sijoittajan omalla vastuulla. Sijoittajan tulee ymmärtää kaikki sijoitukseen liittyvät riskit riippumatta sijoituksen määrästä tai sijoitusmuodosta.

Miksi sijoittaa Fixuran lainoihin?

Fixuran vertaislainat tarjoavat loistavan hajautusvaihtoehdon sijoitussalkkuusi. Tässä kerromme kolme syytä, minkä takia sijoittaminen Fixuran kautta on fiksua.

icon_heart

Palkitsemme hyviä lainanottajia

Fixuran laskevan koron laina on reilu ja ainutlaatuinen. Palkitsemme asiakkaita hyvästä maksukäyttäytymisestä. Korko laskee 0,1 %-yksikköä aina kun lasku maksetaan ajoissa.
icon_clock

Yli 10 v. kokemus vertaislainoista

Suomen vanhimpana alan yrityksenä meillä on yli 10 vuoden kokemus vertaislainoista. Olemme välittäneet vertaislainoja vuodesta 2010 alkaen yhteensä yli 110 miljoonalla eurolla.
icon_scale

Tasainen tuotto, rajattu riski

Koneoppimiseen perustuva luottoluokitusmallimme minimoi luottotappiot. Mikäli laina kuitenkin erääntyisi perintään, saat 50% takaisin sijoitetusta pääomasta.

Keskimääräinen laina

Lainasumma

3 720 €

Laina-aika

42 kk

Kuukausierä

104 €

Keskimääräinen nimelliskorko

7,80 %

Lainojen käyttötarkoitukset

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Remontointi tai sisustaminen

Auton, moottoripyörän tai veneen hankinta

Kodinkoneiden tai viihde-elektroniikan hankinta

Vastuullista sijoittamista

Suomalainen Fixura on Pohjoismaiden vanhin joukkorahoitus ja vertaislainapalvelu ja rahoitusalan edelläkävijä Suomessa. Toiminta-ajatuksemme on yksinkertainen – yhdistämme sijoittajat ja rahoitusta tarvitsevat yksityishenkilöt molempia hyödyttävällä tavalla. Sijoittamalla Fixuran reiluihin lainoihin pidät Suomen talouden pyörimässä ja varmistat, että maksukykyiset suomalaiset saavat tarvitsemansa lainan reilulla korolla. Ja samalla voit nauttia mukavasta korkotuotosta.
Fixura - Vertaislainaamisen edelläkävijä


Perustettu 2009

Välitetty yhteensä (2010-2019)

0

Rekisteröityneet käyttäjät

Hyvä tuotto sijoittajille

Vertaislaina on vaivaton sijoituskohde, joka tarjoaa hyvää tuottoa kohtuullisella riskillä.

Autoinvest-toimintomme hajauttaa varasi automaattisesti useisiin eri lainoihin sekä uudelleensijoittaa saamasi korkotuotot. Näin hyödyt ”korkoa korolle”-efektistä.

Hyvä tuotto sijoittajille

Vertaislaina on vaivaton sijoituskohde, joka tarjoaa hyvää tuottoa kohtuullisella riskillä.

Autoinvest-toimintomme hajauttaa varasi automaattisesti useisiin eri lainoihin sekä uudelleensijoittaa saamasi korkotuotot. Näin hyödyt ”korkoa korolle”-efektistä.

Kysyttävää sijoittamisesta?

info@fixura.com

Asiakaspalvelu

+358 20 7344 531