Uusi sijoittajapalvelu on nyt avattu!

Meillä on ilo ilmoittaa, että uusi Fixura 3.0 sijoittajapalvelu on nyt avoinna yksityisille suomalaisille sijoittajille. Ulkomaalaiset sijoittajat ja yrityssijoittajat voivat aloittaa sijoittamisen pian. Olemme kehittäneet uutta sijoittaja-alustaa viimeisen kuuden kuukauden ajan. Ja nyt, kuten suunnittelimme, olemme julkaisseet uuden palvelun.

Sijoittaminen tilin avaamisesta varojen nostamiseen on nyt paljon helpompaa. Fixuran uusi Autoinvest-ominaisuus hajauttaa sijoitukset automaattisesti satoihin lainoihin vähentäen näin riskitasoa huomattavasti. Ja jos laina erääntyy perintään, saat silti 50% jäljellä olevasta lainapääomasta takaisin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

✓ Odotettu vuosituotto: 2,2 – 3,6 %  
✓ Tilin avaaminen: ilmainen
✓ Talletukset: ilmainen
✓ Sijoittaminen: ilmainen
✓ Nostot (vapaa pääoma): ilmainen

Autosell

Kesällä 2020 tulemme parantamaan sijoitusten likviditeettiä julkaisemalla Autosell-ominaisuuden.

Tämä toiminto myy uudet sijoituksesi muille sijoittajille automaattisesti. Näin saat uusille sijoituksillesi Fixurassa lähes täyden likviditeetin.

Kirjaudu sisään uuteen järjestelmäämme

Uuteen sijoituspalveluun pääset kirjautumaan alla olevasta linkistä. Sisäänkirjautumisen jälkeen löydät lisätietoa sijoittajapalvelusta ja uudesta lainatuottestamme.

Kirjaudu sisään

Huom. Kun kirjaudut ensimmäisen kerran uudelle alustalle, voit käyttää nykyistä käyttäjänimeäsi ja salasanaa. Kun olet aloittanut uuden sijoitusalustan käytön, tapahtuu kirjautuminen puhelinnumeron avulla.

Uusi reilu lainatuote kuluttajille ja Koronavirus-tilanne

Koronavirus-tilanteesta johtuen avaamme uuden lainatuotteemme keskittymällä myönnettyjen lainojen korkeaan laatuun, emmekä pyri mahdollisiman suureen lainojen lukumäärään. Kiinnitämme myös erityistä huomiota riskiluokitukseen ja seuraamme lainanottajan maksukäyttäytymistä tarkasti. Tämä on avain onnistuneeseen luotonantoon ja kestävään sijoitustuottoon pitkällä aikavälillä.

Uusi lainatuote ei ole vain uuden lainsäädännön mukainen, vaan yksinkertaisesti vallankumouksellinen Suomessa. Kun lainanottaja maksaa kuukausierän ajoissa, laskee lainan korko kuukausittain. Saamamme palaute niin kuluttajilta kuin markkinointi- ja myyntikumppaneilta on ollut erittäin positiivista.

Uusi reilulla hinnoittelulla varustettu lainatuote tarkoittaa laadukkaampia lainanottajia ja siten pienempää riskiä sijoittajille. Fixuran vertaislainat tarjoavat vakaan ratkaisun sijoituksillesi.

Voit nyt aloittaa uuden sijoittajapalvelun käyttämisen osoitteessa:
app.fixura.com

Sisäänkirjautumisen jälkeen löydät lisätietoa sijoittajapalvelusta ja uudesta lainatuottestamme.

Vastuuvapauslauseke: Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Kaikki sijoitukset sisältävät riskin ja kaikki sijoituspäätökset ovat sijoittajan omalla vastuulla. Sijoittajan tulee ymmärtää kaikki sijoitukseen liittyvät riskit riippumatta sijoituksen määrästä tai sijoitusmuodosta.